USD 34,20
EUR 37,25
ALTIN 2.941,70
BIST100 8.831
Rings Of Power 2. Sezonu, Sauron’a Tek Yüzük İçin Tüm Malzemeleri Sağladı - Sayfa 25

Tolkien’in Yüzüklerin Efendisi'nde Sauron'un Morgoth'un tacını, Fëanor'un çekicini veya kendi kanını Tek Yüzük'ü yapmak için kullandığına dair hiçbir belirti yoktu—bunlar Rings of Power'ın bir icadı olacaktır. Ancak, bu silahın yaratımında bir öğe, kanon gerekliliğidir. Sauron, Tek Yüzük'ü Üçüncü Dağın Ateşlerinde yapar; bu, Yüzüklerin Efendisi'nde yok edilebileceği tek yerdir. Rings of Power 2. sezonunun sonunda, bu yer, Karanlık Lord için resmi olarak serbest bırakıldı.

Rings Of Power 2. Sezonu, Sauron’a Tek Yüzük İçin Tüm Malzemeleri Sağladı - Sayfa 26

Sauron, Üçüncü Dağın Ateşleri, Morgoth'un tacı, Fëanor'un çekici ve kendi karanlık özü ile, Rings of Power'da Tek Yüzük'ünü yapmaya hazır. Adar, Rings of Power 1. sezonunun sonunda Mordor'un kontrolünü ele geçirdi ve Dağın patlamasına neden oldu; bu da toprakları gölgelerle kaplayarak Orc çocuklarını korudu.

Rings Of Power 2. Sezonu, Sauron’a Tek Yüzük İçin Tüm Malzemeleri Sağladı - Sayfa 27

Sauron, 2. sezonun finalinde Adar'ı öldürmeleri için Orc'ları etkileyerek, Mordor'un artık başka birinin kontrolünde olmadığını sağladı. Gelecek bölümlerde Karanlık Lord'un bu karanlık krallıkta kendini kurduğu ve volkanik dağı dökümhane olarak kullandığını kesinlikle göreceğiz.