USD 34,23
EUR 37,32
ALTIN 2.946,08
BIST100 8.823
Rings Of Power 2. Sezonu, Sauron’a Tek Yüzük İçin Tüm Malzemeleri Sağladı - Sayfa 23

Sauron'un fedakarlık konusundaki dersi burada sona ermeyecek. En önemli yaratımı yolda ve Tolkien kanonuna göre, Sauron, Tek Yüzüğe doğrudan varlığını döker. Bu, ona diğer Yüzüklerin Gücü üzerinde kontrol sağlamak için olanak tanıyacak; ancak aynı zamanda, Tek Yüzük'ün varlığına bağlı olacağı anlamına geliyor. Sauron'un kanının Tek Yüzüğü yapmak için kullanılması, Tolkien'in hikayesine bir katman daha ekliyor.

Rings Of Power 2. Sezonu, Sauron’a Tek Yüzük İçin Tüm Malzemeleri Sağladı - Sayfa 24

Sauron'un Tek Yüzüğü Yapmak İçin Gerekli Diğer Malzemeler

Sauron’un İhtiyacı Olan Son Şey Bir Dökümhane

Rings Of Power 2. Sezonu, Sauron’a Tek Yüzük İçin Tüm Malzemeleri Sağladı - Sayfa 25

Tolkien’in Yüzüklerin Efendisi'nde Sauron'un Morgoth'un tacını, Fëanor'un çekicini veya kendi kanını Tek Yüzük'ü yapmak için kullandığına dair hiçbir belirti yoktu—bunlar Rings of Power'ın bir icadı olacaktır. Ancak, bu silahın yaratımında bir öğe, kanon gerekliliğidir. Sauron, Tek Yüzük'ü Üçüncü Dağın Ateşlerinde yapar; bu, Yüzüklerin Efendisi'nde yok edilebileceği tek yerdir. Rings of Power 2. sezonunun sonunda, bu yer, Karanlık Lord için resmi olarak serbest bırakıldı.

Rings Of Power 2. Sezonu, Sauron’a Tek Yüzük İçin Tüm Malzemeleri Sağladı - Sayfa 26

Sauron, Üçüncü Dağın Ateşleri, Morgoth'un tacı, Fëanor'un çekici ve kendi karanlık özü ile, Rings of Power'da Tek Yüzük'ünü yapmaya hazır. Adar, Rings of Power 1. sezonunun sonunda Mordor'un kontrolünü ele geçirdi ve Dağın patlamasına neden oldu; bu da toprakları gölgelerle kaplayarak Orc çocuklarını korudu.