USD 34,27
EUR 37,50
ALTIN 2.928,22
BIST100 8.876
Rings Of Power 2. Sezonu, Sauron’a Tek Yüzük İçin Tüm Malzemeleri Sağladı - Sayfa 20

Rings of Power 2. sezonu, Sauron'un Tek Yüzüğü yaratımıyla ilgili başka bir ipucu verdi. Celebrimbor, Üç Elf Yüzüğü ve Yedi Cüce Yüzüğü'nü mithril ile yaparken, dokuz insan yüzüğünü yapmadan önce kendi dökümhanelerinde mithril kalmamıştı. Sauron, daha fazla mithril almak için Khazad-dûm'a gitti, ancak Kral Durin III'ün açgözlülüğü nedeniyle boş döndü.

Rings Of Power 2. Sezonu, Sauron’a Tek Yüzük İçin Tüm Malzemeleri Sağladı - Sayfa 21

Celebrimbor'un yaratım için fedakarlığın gerekliliği dersini aklına getiren Sauron, elini kesti ve biraz siyah kanını bir şişeye döktü. Celebrimbor'un bunu rafine mithril kullandığını düşünmesine rağmen, aslında Karanlık Lord'un kendi özüdür.

Rings Of Power 2. Sezonu, Sauron’a Tek Yüzük İçin Tüm Malzemeleri Sağladı - Sayfa 22

Bu durum, Tek Yüzük'ün yapıcısıyla neden bu kadar iç içe geçmiş olduğunu açıklamakla kalmaz, ayrıca Sauron'un siyah kanının Dokuz ile ortak bir malzeme olması, Ringwraith'lere olan bağlantısını daha da güçlendirir.

Rings Of Power 2. Sezonu, Sauron’a Tek Yüzük İçin Tüm Malzemeleri Sağladı - Sayfa 23

Sauron'un fedakarlık konusundaki dersi burada sona ermeyecek. En önemli yaratımı yolda ve Tolkien kanonuna göre, Sauron, Tek Yüzüğe doğrudan varlığını döker. Bu, ona diğer Yüzüklerin Gücü üzerinde kontrol sağlamak için olanak tanıyacak; ancak aynı zamanda, Tek Yüzük'ün varlığına bağlı olacağı anlamına geliyor. Sauron'un kanının Tek Yüzüğü yapmak için kullanılması, Tolkien'in hikayesine bir katman daha ekliyor.