USD 34,23
EUR 37,56
ALTIN 2.872,38
BIST100 9.011

Red Dead Redemption ve Undead Nightmare, 14 Yıl Sonra PC'ye Geliyor

Red Dead Redemption ve genişleme paketi Undead Nightmare, oyunun orijinal çıkışından tam 14 yıl sonra nihayet PC'ye geliyor. Rockstar Store, Steam ve Epic Games Store üzerinden 29 Ekim'de yayınlanacak olan oyun, 4K desteği ve yeni özelliklerle PC oyuncularına sunulacak.

09 Ekim 2024 | 15:20
Son Güncelleme:
Red Dead Redemption ve Undead Nightmare, 14 Yıl Sonra PC'ye Geliyor - Sayfa 1

Red Dead Redemption ve Undead Nightmare genişleme paketi, orijinal çıkışından 14 yıl sonra nihayet PC platformuna geliyor.

Red Dead Redemption ve Undead Nightmare, 14 Yıl Sonra PC'ye Geliyor - Sayfa 2

Western temalı açık dünya macerası ve zombi korku yan hikayesi, 29 Ekim'de Rockstar Store, Steam ve Epic Games Store üzerinden PC oyuncularıyla buluşacak.

Red Dead Redemption ve Undead Nightmare, 14 Yıl Sonra PC'ye Geliyor - Sayfa 3

PC'ye uyarlanan bu sürüm, Red Dead Redemption'ın PlayStation 4 ve Nintendo Switch versiyonlarını da geliştiren Double Eleven ile iş birliği içinde hazırlandı. Rockstar Games'in YouTube kanalında yayınlanan duyuru videosunda, PC portunun 4K çözünürlük, 144 Hz'ye kadar destek, Ultrawide ve Super Ultrawide monitör uyumluluğu ile klavye ve mouse desteği içerdiği belirtiliyor.

Red Dead Redemption ve Undead Nightmare, 14 Yıl Sonra PC'ye Geliyor - Sayfa 4

Ayrıca, NVIDIA DLSS 3.7 ve AMD FSR 3.0 gibi yükseltme teknolojilerinin yanı sıra, NVIDIA DLSS Frame Generation, ayarlanabilir görüş mesafeleri ve gölge kalitesi gibi grafik seçenekleri de yer alacak.