USD 34,29
EUR 37,20
ALTIN 2.980,46
BIST100 9.054

Rap’in starı adına saygı gecesi

Türkiye’nin en sevilen rapçilerinden Ceza sahne isimli Bilgin Özçalkan adına saygı programı yapıldı. Yaptığı ‘MEVZULAR AÇIK MİKROFON’ programıyla gençleri ve siyasetçileri bir araya getirerek ülke çapında ses getiren ünlü isim Oğuzhan Uğur yeni formatıyla tekrar gündeme geldi.

Rap’in starı adına saygı gecesi
20 Temmuz 2024 | 19:54
Son Güncelleme:

Hayranları sevindiren haber

Farklı müzik türlerinden seçilen efsane isimlerin eserlerinin Türkiye’nin önde gelen isimlerinin kendi yorumlarıyla seslendireceği programda ilk isim ülkemizde Rap müzik türünde ilk akla gelen isimlerden olan CEZA oldu. Oğuzhan Uğur programın ilk bölümü hakkında ‘Hem ceza hayranları hem de müzik tutkunları için heyecan verici olacak’ yorumunda bulundu.

Gelirler bağışlanacak

'Saygı 1' programının çekimlerinin binlerce kişinin canlı olarak izleyebileceği bir konserle gerçekleştirileceği belirtildi. Konserden elde edilecek gelirler ise bağışlanacak, böylece programın sosyal sorumluluk yönü de ön plana çıkacak.

SAYGI 1’e ünlü akını

Türkiye’nin kendi dalında en çok ses getiren isimlerinden ‘Gazapizm, Sefo, Killa Hakan, Çakal, Ayben, Anıl Piyancı, Şehinşah, Candan Erçetin, Gripin ve Yener Çevik’ programda sahne alarak dinleyicisiyle buluştu. Ünlü program yapımcısı Oğuzhan Uğur yeni formatını sahibi olduğu ‘babalayka’ Youtube kanalında paylaştı.