USD 34,29
EUR 37,03
ALTIN 3.029,35
BIST100 8.908
Prens Harry Ve Eşi Meghan'ın Yeni Evi Olay Yarattı! - Sayfa 7

Harry ve Meghan'ın Portekiz'deki evleri bu sitede yer alıyor.

Prens Harry Ve Eşi Meghan'ın Yeni Evi Olay Yarattı! - Sayfa 8

EVİ KUZENİ SAYESİNDE BULDU

Ünlü çiftle ilgili son haberlere göre Harry ve Meghan Avrupa’nın en gözde tatil rotalarından olan Portekiz’de muhteşem bir ev satın aldılar. 3 milyon 600 bin sterlin değerinde olduğu söylenen evin Portekiz'in başkenti Lizbon'un güneyindeki Melides'te deniz kenarında 300 mülkten oluşan lüks bir tesis olan CostaTerra Golf ve Okyanus Kulübü'nde olduğu ortaya çıktı. Çiftin burayı seçmesinin en önemli sebebi sadece muhteşem bir lokasyonda, muhteşem bir ev olması değil. Harry’nin ailede arasının bozuk olmadığı birkaç kişiden biri olan kuzeni Prenses Eugenie ve eşi Jack Brooksbank’in de aynı sitede evleri olması.

Prens Harry Ve Eşi Meghan'ın Yeni Evi Olay Yarattı! - Sayfa 9

SIRADA AVRUPA PASAPORTU VAR..

38 yaşındaki Bay Brooksbank CostaTerra'da pazarlama ve satış alanında çalışıyor. Kendisi, 34 yaşındaki Eugenie ve iki oğulları, üç yaşındaki August ve 16 aylık Ernest, Portekiz ve Londra arasında mekik dokuyorlar.

Prens Harry Ve Eşi Meghan'ın Yeni Evi Olay Yarattı! - Sayfa 10

Portekiz'deki bu oldukça pahalı evin satın alınması, Sussex'lerin Altın Vize olarak adlandırılan ve Avrupa Birliği'nin Schengen bölgesine vizesiz giriş yapabilecekleri bir vize almalarını da sağlayacak…