USD 34,29
EUR 37,03
ALTIN 3.029,35
BIST100 8.908
Prens Harry Ve Eşi Meghan'ın Yeni Evi Olay Yarattı! - Sayfa 3

O günlerde Meghan Markle’ın eltisi Kate Middleton’ın Kensington Sarayı’ndaki muhteşem evini görüp kıskandığı dedikoduları duyulmuştu. Harry ve Meghan Frogmore Cottage'de çok paralar dökerek tadilat yaptırıp evi kendilerine göre yenilemişti.

Prens Harry Ve Eşi Meghan'ın Yeni Evi Olay Yarattı! - Sayfa 4

Çiftin Portekiz'de bir ev aldıkları iddiası geçtiğimiz günlerde basına yansımıştı... Evle ilgili detaylar da bir bir ortaya çıkmaya başladı. Ancak bu evde oturmaya fırsat kalmadan 2020’nin ocak ayında verdikleri şoke eden kararla ABD’ye yerleşip tüm kraliyet görevlerinden ayrıldılar. Sonrasında da sayısız habere konu olan kavgalar baş gösterdi. ABD’de sürekli kraliyet ailesi aleyhinde röportajlar veren çiftin Charles, Camilla, William ve Kate’le arası bozuldu.

Prens Harry Ve Eşi Meghan'ın Yeni Evi Olay Yarattı! - Sayfa 5

AİLESİ HAKKINDAKİ İDDİALARI YÜZÜNDEN EVİNDEN “KOVULMUŞTU”

Bu yetmezmiş gibi Ocak 2023’te Spare (Yedek) adını verdiği bir anı kitabı yayınlayan Harry kitapta ailesiyle ilgili akılalmaz iddialarını sürdürdü. Ve Harry’yle Meghan’ın aileyle olan tüm bağları koptu.

Ve beklenen oldu; Kral Charles küçük oğlu Harry ve gelini Meghan’ın elinden İngiltere’deki konutları olan Frogmore Cottage'den kelimenin tam anlamıyla “kovdu”.

Prens Harry Ve Eşi Meghan'ın Yeni Evi Olay Yarattı! - Sayfa 6

ABD’de kendilerini yeniden var etmeye, bir yandan hayır işleri yürütürken bir yandan da lüks hayatlarını sürdürecek geliri elde etmek için çeşitli girişimlerde bulunan Harry ve Meghan’ın evliliklerinin de sallantıda olduğu söyleniyordu. 

MEMLEKETİNDE ARTIK BİR EVİ YOKTU… ÜNLÜ ÇİFT PORTEKİZ’DEN EV ALDI

Özellikle babası Kral Charles’ın kanser olduğunu ortaya çıkmasıyla birlikte sık sık İngiltere’ye gidip gelmeye başlayan Prens Harry’nin ne sarayda ne de Frogmore Cottage'de kalamadığı, kendi memleketine gittiğinde otellerde kalmak zorunda kaldığı söyleniyordu.