USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

Pelin Karaca Cinayetinde Dehşet Detaylar: Boğularak Öldürülmüş, Kaza Süsü Verilmiş

Manisa'da Pelin Karaca’nın öldürülmesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Katil zanlısı Ali Uysal'ın önce genç kızı boğduğu, ardından olayın kaza süsü vermek amacıyla arabayla üzerinden geçtiği belirlendi. Cenazesi üç kez gömülen Karaca’nın annesine ait 700 metrekarelik araziyi de vekaletle satıp parayı alıkoyan Uysal'ın ağır ceza alması talep ediliyor.

12 Ekim 2024 | 11:18
Son Güncelleme:
Pelin Karaca Cinayetinde Dehşet Detaylar: Boğularak Öldürülmüş, Kaza Süsü Verilmiş - Sayfa 1

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 21 yaşındaki Pelin Karaca’nın cinayetinde şok edici ayrıntılar gün yüzüne çıktı. Eski komşusu Ali Uysal’ın önce Pelin’i boğarak öldürdüğü, ardından kaza süsü vermek amacıyla arabasıyla üzerinden geçtiği ortaya çıktı. 

Pelin Karaca Cinayetinde Dehşet Detaylar: Boğularak Öldürülmüş, Kaza Süsü Verilmiş - Sayfa 2

Pelin Karaca’nın cesedi daha sonra evlerinin yakınındaki Türkmen Mahallesi’nde toprağa gömüldü. Fakat Uysal, yakalanmaktan korkarak cenazeyi 70 kilometre uzaklıktaki Uşak Eşme ilçesine taşıdı ve burada gömdü.

Pelin Karaca Cinayetinde Dehşet Detaylar: Boğularak Öldürülmüş, Kaza Süsü Verilmiş - Sayfa 3

Aileden Çarpıcı Açıklamalar

Pelin’in ablası Ebru Karaca, kardeşinin üç kez toprağa gömüldüğünü ve katilin annelerine ait 700 metrekarelik araziyi vekaletle 280 bin TL karşılığında satıp parayı kendine aldığını ifade etti.

Pelin Karaca Cinayetinde Dehşet Detaylar: Boğularak Öldürülmüş, Kaza Süsü Verilmiş - Sayfa 4

"Kardeşimi önce boğmuş, sonra arabayla ezmiş. Annemin arazisini de satıp parasını vermedi. Ortada 280 bin lira kayıp para var," diyen Karaca, katilin en ağır cezayı almasını istedi.