USD 34,29
EUR 37,03
ALTIN 3.029,35
BIST100 8.908

Otomobilinde Ölü Bulunan Mehmet K.'nin Ölüm Gerçeği Şok Etti

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde tarlada otomobilinde ölü bulunan Mehmet K.'nin ölümü, bacağındaki yaralardan kaynaklandığı anlaşıldı. Olayın detayları jandarma tarafından araştırılıyor.

26 Ekim 2024 | 17:09
Son Güncelleme:
Otomobilinde Ölü Bulunan Mehmet K.'nin Ölüm Gerçeği Şok Etti - Sayfa 1

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde, sabah saatlerinde tarlaya giden vatandaşlar bir otomobilin içinde hareketsiz bir kişiyi buldu. Yapılan ihbar sonrası olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobildeki kişinin kesici aletle bacaklarından yaralandığını ve hayatını kaybettiğini belirledi.

Otomobilinde Ölü Bulunan Mehmet K.'nin Ölüm Gerçeği Şok Etti - Sayfa 2

Olayın ardından jandarma ekipleri, ölen kişinin 30 yaşındaki Mehmet K. olduğunu tespit etti. Ölüm nedenini araştırmak üzere konteynerin çevresinde incelemeler yapan ekipler, konteynerin camının kırık olduğunu fark etti. Yapılan araştırmalarda, Mehmet K.'nin konteyner camından düştüğü ve bu sırada bacaklarından yaralandığı anlaşıldı.

Otomobilinde Ölü Bulunan Mehmet K.'nin Ölüm Gerçeği Şok Etti - Sayfa 3

Yaralı halde aracına kadar giden Mehmet K., aşırı kan kaybı nedeniyle otomobilinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Mehmet K.'nin cansız bedeni otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın detayları ve tam olarak nasıl gerçekleştiği üzerinde çalışmalar devam ediyor.