USD 34,16
EUR 38,01
ALTIN 2.887,13
BIST100 9.888
Otomobil Markete Daldı, Vatandaş Çekiliş Var Sandı - Sayfa 2

Olay yerine gelen 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri, kaza yerine polis yönlendirdi. Polis, kazayla ilgili tutanak tuttu. Marketin içi ve otomobilin çevresi cam kırıklarıyla doldu. Cam kırıklarının temizlenmesinin ardından otomobil, marketten çıkarıldı.

Otomobil Markete Daldı, Vatandaş Çekiliş Var Sandı - Sayfa 3

Olay anında marketin önünden geçen Ferhat Coşkun, yaşadığı şaşkınlığı dile getirerek, "Markette otomobili görünce çekiliş var sandım. Sonra baktım ki iş başka türlüymüş, kaza yapmış. Galiba sürücü fren yerine gaza basmış" dedi. Coşkun'un bu sözleri, olayın ilginçliğini gözler önüne serdi.

Otomobil Markete Daldı, Vatandaş Çekiliş Var Sandı - Sayfa 4

Kaza sırasında marketin kapalı olması ve içeride kimsenin bulunmaması, büyük bir facianın önüne geçti. Markette ağır hasar meydana gelirken, camların kırılması ve marketin içine kadar giren otomobil, olayın ciddiyetini gösterdi. Otomobilin sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Otomobil Markete Daldı, Vatandaş Çekiliş Var Sandı - Sayfa 5

Olay, Kocaeli'nin Derince ilçesinde kısa sürede yayılırken, kazanın meydana geldiği BİM marketin çevresi meraklı vatandaşlarla doldu. Marketin önündeki camların tamamen kırıldığı ve içeride hasar oluştuğu görüldü. Kazaya ilişkin başlatılan inceleme devam ediyor.