USD 34,25
EUR 37,20
ALTIN 2.985,93
BIST100 8.950

Otobüs kazası sonrası şoför konuştu: “Sabah güneşi gözümü aldı, şarampole uçtuk”

Aksaray'da tur otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen ve 6 kişinin öldüğü, 34 kişinin de yaralandığı kaza sonrası konuşan otobüs şoförü Nurhan Hazer, “Sabah güneşi gözümü aldı, hafif değdi bariyerlere. Kurtarayım derken şarampole uçtuk” dedi.

18 Ekim 2024 | 13:24
Son Güncelleme:
Otobüs kazası sonrası şoför konuştu: “Sabah güneşi gözümü aldı, şarampole uçtuk” - Sayfa 1

Kaza, saat 07.00 sıralarında Aksaray-Ankara Kara yolu Acıpınar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Bandırma'dan yola çıkan Nurhan Hazer (60) idaresindeki 45 HB **** plakalı Akhisar Seyahat firmasına ait Mercedes marka yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak yaklaşık 70 metre sürüklenerek şarampole devrildi.

Otobüs kazası sonrası şoför konuştu: “Sabah güneşi gözümü aldı, şarampole uçtuk” - Sayfa 2

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi yaralandı. 

Otobüs kazası sonrası şoför konuştu: “Sabah güneşi gözümü aldı, şarampole uçtuk” - Sayfa 3

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra 24'ü Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 10'u ise özel hastanelere kaldırıldı. 

Otobüs kazası sonrası şoför konuştu: “Sabah güneşi gözümü aldı, şarampole uçtuk” - Sayfa 4

Burada tedavi altına alınan yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden 6 kişinin kimlik tespit çalışmaları devam ederken cenazeler otopsi için morga kaldırıldı.