USD 34,11
EUR 38,10
ALTIN 2.859,08
BIST100 9.955
Narin’in abisi konuştu: Biz bu kızı öldürsek kim bilecekti? Amcam babam gibidir! - Sayfa 7

Kolundaki ısırık izi de çok fazla gündeme geldi. Bunun nedeni Narin'in kaybolduğuna duyduğu öfke ve acıdan, kolunu ısırmış ama daha önce kolunu falan ısırdığı hiç olmamıştı. Ben de geçen öfkeden kafa vurdum bu bir tepkiydi."

Narin’in abisi konuştu: Biz bu kızı öldürsek kim bilecekti? Amcam babam gibidir! - Sayfa 8

Baran Güran, sözlerine şöyle devam etti: "Diyorlar ki, aile yapmış. Burada bizim köklü bir aile olduğumuzu söylüyorlar zaten. Biz kendi aramızda bu kızı öldürseydik kim bilecekti? Kimin ruhu duyacaktı? Kimse bize diyebilirdi miydi Narin nerede? Biz, Narin bulunsun diye sesimizi duyurmak için elimizden geleni yaptık, medyayı biz çağırdık."

Narin’in abisi konuştu: Biz bu kızı öldürsek kim bilecekti? Amcam babam gibidir! - Sayfa 9

'Narin'e kim peki ne yapmış olabilir' sorusuna ise şu yanıtı verdi: "İfadem alınırken bana sadece, 'Kimden şüpheleniyorsan' dediler. Ben kimseden şüphelenmediğimi söyledim. Ancak Nevzat Bahtiyar'ın ifadelerinden sonra kendi kendime bu Nevzat'ın yaptığını düşündüm. İnsanoğlu ya Narin'e bir şey yapmıştır ya da çarpmıştır ve korkudan böyle bir şey yapmıştır."

Narin’in abisi konuştu: Biz bu kızı öldürsek kim bilecekti? Amcam babam gibidir! - Sayfa 10

"Biz Molla Gürani'nin torunlarıyız" diyen Baran Güran, şunları söyledi: "Bu aile eskiden beri ağadır. Herkes bizi ağa olarak biliyor. Köklü olduğumuz için eleştiriliyoruz. Köklü bir aile olmanın nesi kötü. Bize 'Mala Bag/ağa' deniliyor. Biz cani bir aile olsaydık, burada güçsüz o kadar aile var, onların arazilerine de konardık.