USD 34,11
EUR 38,10
ALTIN 2.866,49
BIST100 9.949
Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Sır Çözüldü! - Sayfa 6

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) evde Narin'e ait bir delil aradı. Yaklaşık 20 dakika süren aramada, JASAT ekipleri elinde bir zarfla çıktı.

Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Sır Çözüldü! - Sayfa 7

Aramaların sonunda, JASAT Tavşantepe Köyü İlkokulu'nda görevli temizlik elemanımı bilgisine başvurmak amacıyla jandarmaya götürdü.

Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Sır Çözüldü! - Sayfa 8

VİLLA İNŞAATINDA BEKLEDİ

Narin'in cesedini amcası Salim Güran'dan alarak dereye gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar, cesedi aldıktan sonra derenin kuzeybatı istikametindeki bir dakika mesafedeki villa inşaatlarında 18 dakika kaldığı belirtildi.

Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Sır Çözüldü! - Sayfa 9

CESEDİ GÖMDÜKTEN SONRA PEYNİR ALMAYA GİTMİŞ

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dosyasına eklenen fotoğraf, olayın dehşetini bir kez daha gözler önüne serdi. Nevzat Bahtiyar'ın Narin'in cansız bedenini dereye gömdükten sonra ise baldızın evine gittiği tespit edildi. Bahtiyar ifadesinde Narin'in dere yatağına koyduktan sonra peynir almak için baldızı Zeynep'in evine gittiğini anlatarak "baldızım ve üç kızı patlıcan doğruyorlardı. Ortalama 15-20 dakika oturdum, bir çay içtim. Sonra baldızımdan peyniri alıp Tavşantepe Mahallesi'ndeki evime gittim.