USD 34,10
EUR 38,09
ALTIN 2.875,03
BIST100 9.900

Mourinho'dan Derbi Sonrası Çarpıcı İtiraflar: "Daha İyi Oynamadılar"

Fenerbahçe, Galatasaray'a 3-1 yenildi. Teknik Direktör Jose Mourinho, rakibin daha iyi oynamadığını, sadece daha fazla gol attıklarını belirtti.

Mourinho'dan Derbi Sonrası Çarpıcı İtiraflar:
21 Eylül 2024 | 22:58
Son Güncelleme:

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrası konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Mourinho, “Salakça bir cevap olarak görülecek ama onlar bizden daha çok gol attığı için kazandı” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan maçta 20. dakikada Dominik Livakovic’in kendi kalesine attığı golle geriye düştü. Ardından Dries Mertens ve Gabriel Sara’nın golleriyle konuk ekip skoru 3-0’a taşıdı. Fenerbahçe’nin tek golü ise 63. dakikada Edin Dzeko'nun penaltıdan geldi. Bu sonuçla Fenerbahçe, 32 maçlık yenilmezlik serisine son vermiş oldu.

Mourinho, maçın değerlendirmesini yaparken, “Hızlı başladık, domine ettik ama bunun önemi yok. 3-1'den sonra her şeyi riske ettik ama ne kadar kaçırdığımızın önemi yok. Sadece penaltı noktasından şutumuzu gole çevirdik. Galatasaray'ın bizden çok daha iyi oynadığını düşünmüyorum. İki taç atışından gol yedik, bu onların suçu değil, bizim suçumuz” dedi. Mourinho, takımının performansının gözden geçirilmesi gerektiğini de belirtti.