USD 34,23
EUR 37,09
ALTIN 3.007,56
BIST100 8.654

Merve Acar'ı katleden şahsın yakınlarına tehdit! 'Surdan atılan kızlar gibi olacaksınız'

Denizli'de markette kasiyer olarak çalışan Merve Acar'ı pompalı tüfekle öldüren, kuzeni Hasan Söylemez'i de yaraladığı suçlamasıyla yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet ve 13 yıl hapis cezasına çarptırılan 26 yaşındaki Yusuf Söylemez'in telefonla aranan ailesi ve bazı yakınları, İstanbul Edirnekapı surlarında 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i vahşice katlettiği olaya gönderme yapılarak "İstanbul'daki surdan atılan kızlar gibi olacaksınız" tarzı tehditler aldı.

16 Ekim 2024 | 12:51
Son Güncelleme:
Merve Acar'ı katleden şahsın yakınlarına tehdit! 'Surdan atılan kızlar gibi olacaksınız' - Sayfa 1

Olay, 20 Ağustos 2023'te, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Yusuf Söylemez, kız arkadaşı Buse Simay Karakaya ile daha önce ilişki yaşadığı için aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen amcasının oğlu 25 yaşındaki Hasan Söylemez ile parkta buluştu.

Merve Acar'ı katleden şahsın yakınlarına tehdit! 'Surdan atılan kızlar gibi olacaksınız' - Sayfa 2

Yusuf Söylemez buluşma noktasına yanında Emircan Uyar (20), Muhammet Söylemez (20), Furkan Aygün (19), İsmail Bağlan (21), Tolga Gök (18) ve kız arkadaşı Buse Simay Karakaya'yı (19) da getirdi.

Merve Acar'ı katleden şahsın yakınlarına tehdit! 'Surdan atılan kızlar gibi olacaksınız' - Sayfa 3

MERVE ACAR'I ÖLDÜRDÜ

Burada kuzenler arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Yanında taşıdığı bıçakla Yusuf Söylemez'i elinden yaralayan Hasan Söylemez, kaçıp, parkın karşısındaki bir markete sığındı.

Merve Acar'ı katleden şahsın yakınlarına tehdit! 'Surdan atılan kızlar gibi olacaksınız' - Sayfa 4

Elindeki pompalı tüfekle Hasan Söylemez'in peşinden giden Yusuf Söylemez, önce markette kasiyer olarak çalışan Merve Acar'a ardından Hasan Söylemez'e doğru art arda ateş etti.