USD 34,27
EUR 37,50
ALTIN 2.928,22
BIST100 8.876

Matthew Perry'nin Ölümündeki Gerçek Ortaya Çıktı: Doktor İtiraf Etti!

'Friends' dizisiyle tanınan Matthew Perry’nin beklenmedik ölümü sonrası, ünlü aktörün ketamin kullanımına bağlı yaşamını yitirdiği açıklanmıştı. Ölümle ilgili yürütülen soruşturmada, bir doktorun itirafı, olayın perde arkasını araladı.

03 Ekim 2024 | 18:42
Son Güncelleme:
Matthew Perry'nin Ölümündeki Gerçek Ortaya Çıktı: Doktor İtiraf Etti! - Sayfa 1

Matthew Perry'nin Gizemli Ölümü Aydınlandı

Tüm dünyada sevilen "Friends" dizisinin yıldızı Matthew Perry, 28 Ekim’de evinde ölü bulunmuştu. Chandler Bing karakteriyle tanınan Perry’nin vefatı, hem hayranlarını hem de Hollywood dünyasını yasa boğdu.

Matthew Perry'nin Ölümündeki Gerçek Ortaya Çıktı: Doktor İtiraf Etti! - Sayfa 2

Perry’nin ölüm sebebi başlangıçta net olarak açıklanmamıştı, ancak Los Angeles County Adli Tıp Kurumu’nun toksikoloji raporuyla ölüm nedeni ortaya çıktı.

Matthew Perry'nin Ölümündeki Gerçek Ortaya Çıktı: Doktor İtiraf Etti! - Sayfa 3

Toksikoloji raporuna göre, Perry'nin kanında yüksek oranda ketamin bulunmuştu ve bu madde, aktörün jakuzisinde boğulmasına neden olmuştu. Ketaminin akut etkileri nedeniyle hayatını kaybettiği açıklanan Perry'nin, depresyon ve anksiyete tedavisi için bu maddeyi infüzyon yoluyla aldığı belirtildi. 

Matthew Perry'nin Ölümündeki Gerçek Ortaya Çıktı: Doktor İtiraf Etti! - Sayfa 4

Aktörün son ketamin tedavisinin, ölümünden sadece bir buçuk hafta önce olduğu biliniyor. Bu gelişme, birçok soru işaretini de beraberinde getirdi.