USD 33,99
EUR 37,86
ALTIN 2.822,26
BIST100 9.577

MasterChef 30 Ağustos'ta eleme potasına kimler gitti?

MasterChef eleme adaylarının kimler olduğu ve hangi takımın dokunulmazlık oyununu kazandığı dün gece (Cuma günü) netlik kazandı. İzleyenlerden tam not almayı başaran MasterChef Türkiye'nin 30 Ağustos tarihli son bölümünde, yarışmacılar sezonun ilk dış çekiminde Trabzon'a konuk oldu.

MasterChef 30 Ağustos'ta eleme potasına kimler gitti?
31 Ağustos 2024 | 11:01
Son Güncelleme:

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Mavi takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Kaan eleme potasına Zübeyde'yi gönderdi.

Heyecan dolu gecenin sonunda daha sonra da eleme oylaması yapıldı. Oylamada ismi en çok çıkan yarışmacı Nevzat oldu. Böylece bu hafta MasterChef eleme adayları Nigar, Beyza, Çağlar, Akın, Zübeyde ve Nevzat olarak belirlendi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?
Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda yarışmacılar Trabzon'a konuk oldu. Dış çekimde şefler yarışmacılardan Trabzon yöresel yemeklerini istedi. Gecenin menüsünde ise karalahana çorbası, hamsikuşu, kaygana, somon şiş, Hamsiköy sütlacı vardı.

Bu etapta şefler yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi. Süre sonunda yarışmacıların yemekleri konuk jüriler tarafından değerlendirildi. Stüdyoda yapılan oy sayımı ile 3. dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?
Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları gecenin ikinci etabında bu kez siyah önlüklerini giyerek bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. Bu turda şefler yarışmacılardan sıfır atık konseptinde yaratıcı yemekler hazırlamalarını istedi. Süre ise tam 45 dakika oldu.

Süre sonunda değerlendirme yapan şefler başarılı olan isimleri öne çağırdı. Bu yarışmacılar; Zübeyde, Kaan, Kerem ve Alper oldu. Gecenin sonunda ise bireyselliği Kaan elde etti.