USD 34,02
EUR 38,04
ALTIN 2.831,83
BIST100 9.976

MasterChef 28 Ağustos'ta eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu 28 Ağustos Çarşamba akşamı yanıt buldu. İzleyenlerden yeni sezonunda da tam not almayı başaran MasterChef Türkiye'nin dün geceki son bölümünde, kırmızı ve mavi takım haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda 'kuru fasulye-pilav' düellosunda karşı karşıya geldi.

MasterChef 28 Ağustos'ta eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim aldı?
29 Ağustos 2024 | 11:44
Son Güncelleme:

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Kırmızı dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Onureleme potasına Çağlar'ı gönderdi.

Heyecan dolu gecenin sonunda daha sonra da eleme oylaması yapıldı. Oylamada ismi en çok çıkan yarışmacı Akın oldu. Böylece bu hafta MasterChef eleme adayları Nigar, Beyza, Çağlar ve Akın olarak belirlendi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?
Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar düelloda karşı karşıya geldi. Şefler bu turda yarışmacılardan kuru fasulye pilav yapmalarını istedi.

Düello eşleşmeleri şöyle oldu;

Zeynep-Çağlar,

Beril-Hakan,

Şirin-Eda,

Ezgi-Kaan,

Beyza-Ayşe,

Onur-Kerem,

Nigar-Zübeyde,

Emre-Nevzat,

Muratcan-Semih,

Alper-Akın,

Bu etapta şefler yarışmacılara tam 50 dakika süre verdi. Süre sonunda şeflerin değerlendirmesi ile kuru fasulye-pilav yemeğini daha iyi yapan mavi takım dokunulmazlığı elde etti.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?
Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları gecenin ikinci etabında bu kez siyah önlüklerini giyerek bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. Bu turda şefler yarışmacılardan 'Cafe De Paris Soslu Antrikot' hazırlamalarını istedi. Süre ise tam 30 dakika oldu.

Süre sonunda değerlendirme yapan şefler sadece Onur'un tabağının başarılı olduğunu ve tekniğine uygun yemek yaptığını söyledi. Böylece dün gece bireysel dokunulmazlığı Onur elde etti.