USD 34,07
EUR 38,08
ALTIN 2.833,68
BIST100 9.976

MasterChef 27 Ağustos'ta eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef eleme adayı kim oldu? 27 Ağustos Salı akşamı yanıt buldu. Yeni sezon heyecanına hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye'nin dün geceki son bölümünde, kırmızı ve mavi takım MasterChef 1. dokunulmazlık oyununda 'dünyadan sokak lezzetleri' konseptinde karşı karşıya geldi. Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in istediği 7 çeşitlik menüyü rakibine göre daha başarılı hazırlayan mavi takım dokunulmazlık oyununu elde ederken, Beril kaptanlığındaki kırmızı takım ise MasterChef bireysel dokunulmazlı

MasterChef 27 Ağustos'ta eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim aldı?
28 Ağustos 2024 | 15:11
Son Güncelleme:

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Onur eleme potasına Nigar'ı gönderdi.

Heyecan dolu gecenin sonunda daha sonra da eleme oylaması yapıldı. Oylamada ismi en çok çıkan yarışmacı Beyza oldu. Böylece 27 Ağustos'ta MasterChef eleme adayları Nigar ve Beyza olarak belirlendi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?
Haftanın 1. dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan 'dünyadan sokak lezzetleri' konseptinde 7 çeşit yemek hazırlamalarını istedi. Gecenin menüsünde ise langos, lampredotto, okonomiyaki, baida roti, burrito, meat pie, bola de berlim vardı.

Bu turda şefler yarışmacılara tam 50 dakika süre verdi. Süre sonunda yarışmacıların hazırladığı yemek menüleri şefler tarafından tadıldı. Şeflerin kararı ile dokunulmazlığı mavi takım kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?
Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları gecenin ikinci etabında bu kez siyah önlüklerini giyerek bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. Bu turda şefler yarışmacılardan 'kuzu yüreği' ana malzeme ile yaratıcı yemek hazırlamalarını istedi.

Şefler bu turda yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi. Bireysel dokunulmazlık oyununda en iyi tabağı yapan isimler, Beyza ve Onur oldu. Gecenin sonunda şeflerin kararı ile bireysel dokunulmazlığı Onur elde etti.