USD 33,92
EUR 37,63
ALTIN 2.801,29
BIST100 9.580

MasterChef 25 Ağustos'ta kim elendi?

MasterChef'te dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca takım oyunlarında kaybeden yarışmacılar birer birer eleme potasına gönderildi. 7 yarışmacı eleme gecesinde potadan çıkmak için ellerinden geleni yaptı. İlk etapta şefler yarışmacılardan siyah sarımsakla yaratıcı tabak yapmalarını istediler. Bu etapta en iyi tabağı çıkaran 3 yarışmacı MasterChef'te kalmaya devam etmeye hak kazanırken diğer 4'ü yeniden yarıştılar. Peki, MasterChef kim elendi, kim gitti?

MasterChef 25 Ağustos'ta kim elendi?
26 Ağustos 2024 | 11:13
Son Güncelleme:

MASTERCHEF ELEME GECESİ

MasterChef'te nefesler tutulmuş durumda. İlk etabı geçmeyi başaran üç yarışmacı; Ezgi, Alper ve Çağlar oldu. Geriye kalan Nevzat, Zübeyde, Ümmühan ve Ayşe ikinci etapta yeniden yarıştılar. Danilo Şef'in tarifi olan 'La melanzane e la ricotta'yı en iyi şekilde yapmaya çalışan yarışmacılar nefes nefese bir mücadele verdi. Gecenin sonunda kötü tabağı çıkaran yarışmaya veda etti.

MASTERCHEF KİM ELENDİ?
MasterChef'te ikinci etabı başarısızlıkla atlatan yarışmacı hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Şef tabağını en az başarılı yaparak MasterChef'e veda eden yarışmacı Ümmühan oldu.

Mavi Takım

Onur (Kaptan)
Muratcan
Semih
Eda
Nigar
Nevzat
Şirin
Beril
Hakan
Ümmühan

Kırmızı Takım

Beyza (Kaptan)
Kaan
Emre
Alper
Kerem
Ayşe
Zübeyde
Ezgi
Zeynep
Çağlar