USD 34,23
EUR 37,06
ALTIN 2.993,49
BIST100 8.654
MasterChef 16 Ekim'de neler oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Sayfa 6


SEMİH VE ONUR'DAN KURAL İHLALİ
Dokunulmazlık oyunu öncesi reji şefleri uyararak yanına çağırdı. Kural ihlali yapıldığını söyleyen Somer Şef, "Mavi takımda puf böreği dendiğinde, Nigar, Onur ve Eda yukarıda, Nigar Onur'a 'ben biliyorum' diyor. O sırada Semih takıma dönüyor, sanki arkaya dönüyormuş gibi yukarıya dönüyor, Onur da Nigar'ı işaret ediyor. Semih de Nigar'ı seçiyor."

Bunun üzerine şefler kırmızı takım kaptanı Muratcan'ın yarışmacı değişirebileceğini söyledi. Muratcan Nigar ve Eda'nın yerlerini değiştirerek düello eşleşmesini yeniden sağladı.

MasterChef 16 Ekim'de neler oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Sayfa 7

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?
Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları gecenin ikinci etabında bu kez siyah önlüklerini giyerek bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. Bu turda şefler yarışmacılardan 'sachertorte' hazırlamalarını istedi.

MasterChef 16 Ekim'de neler oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Sayfa 8

Şefler bu turda yarışmacılara tam 50 süre verdi. Sürenin sonunda şeflerin değerlendirmesi ile bireysel dokunulmazlık oyununda en iyi tabağı yapan isimler; Akın, Şirin, Hakan ve Nigar oldu. Gecenin sonunda şeflerin kararı ile bireysel dokunulmazlığı Şirin kazandı.