USD 34,26
EUR 37,21
ALTIN 3.004,06
BIST100 8.741
MasterChef 16 Ekim'de neler oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Sayfa 2

Muratcan'ın kaptanı olduğu kırmızı takım dokunulmazlık oyununu kazanırken, mavi takımda ise bireysel dokunulmazlığı Şirin elde etti. Oylama sonrasında ise MasterChef eleme adayları netlik kazandı. Peki, 16 Ekim (dün gece) MasterChef eleme potasına kimler gitti, son bölümde eleme adayı kimler oldu? İşte, MasterChef kazananları ve eleme potasına giren isimler.

MasterChef 16 Ekim'de neler oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Sayfa 3


MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Mavi takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Şirin eleme potasına Onur'u gönderdi.

Heyecan dolu gecenin sonunda daha sonra da eleme oylaması yapıldı. Oylamada ismi en çok çıkan yarışmacı Eda oldu. Böylece MasterChef eleme adayları Onur ve Eda olarak belirlendi.

MasterChef 16 Ekim'de neler oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Sayfa 4

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?
Haftanın 1. dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan börek hazırlamalarını istedi. Düello şeklinde oynanan dokunulmazlık oyununda eşleşmeler şöyle yapıldı.

Ezgi-Onur: Pırasalı Arnavut böreği,

Nigar-Alper: Kıymalı kol böreği,

Muratcan-Semih: Kalem böreği,

Beyza-Eda: Puf böreği,

Kerem-Kaan: Patatesli tava böreği,

Nevzat-Şirin: Fincan böreği,

Emre-Akın: Zeytinli börek,

Erim-Hakan: Süt böreği

MasterChef 16 Ekim'de neler oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Sayfa 5

Şefler börek düellosunda yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi. Süre sonunda yarışmacıların hazırladığı yemek menüleri şefler tarafından tadıldı. Şeflerin kararı ile dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. Mavi takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu için yeniden mutfağa girdi.