USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

MasterChef 15 Ekim'de kaptanlığı kim kazandı?

MasterChef kaptan kim oldu 15 Ekim Salı akşamı, nefes kesen mücadele sonrası belli oldu. Zübeyde'nin elenmesinin ardından ekran macerasına devam eden MasterChef Türkiye'nin dün akşamki son bölümünde, yarışmacılar mavi takım kaptanı olabilmek için 'çiğ köfte' hazırladı. Sıra gecesi özel konseptiyle renkli anların yaşandığı çiğ köfte oyununda, en başarılı yaparak Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in değerlendirmesinden geçen isimler; Ezgi, Şirin, Akın, Semih ve Onur oldu.

16 Ekim 2024 | 15:07
Son Güncelleme:
MasterChef 15 Ekim'de kaptanlığı kim kazandı? - Sayfa 1

MasterChef Türkiye mavi takım kaptanlık oyununu kazanan isim, 15 Ekim Salı akşamı belli oldu. Tv8 ekranlarında sevenleri ile buluşan MasterChef'in son bölümünde yeni bir kaptanlık oyunu heyecanı daha yaşandı. Şefler kaptanlık oyunu için yarışmacılardan bu hafta çiğ köfte hazırlamalarını istedi. Zorlu etabın ardından en başarılı tabağı yaparak mavi takım kaptanlığını kazanan isim Semih oldu. Semih kırmızı takımın kaptanlığına da Muratcan'ı getirdi. Peki, 15 Ekim MasterChef'te haftanın takımları nasıl kuruldu? İşte, bu haftanın MasterChef yeni takım yarışmacıları ve son bölümde yaşananlar.

MasterChef 15 Ekim'de kaptanlığı kim kazandı? - Sayfa 2

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Kaptanlık oyunu için bu hafta Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılardan çiğ köfte hazırlamalarını istedi. Bu turda şefler yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi.

MasterChef 15 Ekim'de kaptanlığı kim kazandı? - Sayfa 3

Sürenin sonunda çiğ köfteleri değerlendiren şefler en başarılı buldukları isimleri öne çağırdı. Bu isimler Ezgi, Şirin, Akın, Semih ve Onur oldu. Gecenin sonunda şeflerin kararı ile mavi takım kaptanlığını kazanan isim Semih oldu. Mavi takım kaptanı seçilen Semih kırmızı takım kaptanlığına Muratcan'ı getirdi.

MasterChef 15 Ekim'de kaptanlığı kim kazandı? - Sayfa 4

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR YENİDEN KURULDU
Semih ve Muratcan'ın kaptan olduğu gecede takımlar kuruldu. Kırmızı ve mavi takımın kaptanları güçlü buldukları isimleri kendi takımına aldı. MasterChef'te bu hafta takımlar şöyle kuruldu;