
İddiaya göre, Mehmet Bal’ın mevcut kira bedelini yaklaşık üç katına çıkarmak istemesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Doğan G., yanında bulundurduğu pompalı tüfekle Mehmet Bal’a ateş etti. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayetten Sonra 3 Ayrı Saldırı Daha Gerçekleştirdi
Olayın ardından kaçan saldırgan, kısa süre içinde Cadde 54 AVM’de daha önce iş yaptığı bir gayrimenkul ofisinin camlarına pompalı tüfekle ateş açtı. Ardından Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda toptan satış yapan bir marketi hedef aldı.

Bu marketten daha önce mal tedarik ettiği öğrenilen saldırganın, bir süre sonra Erenler ilçesindeki bir emlakçının evine de tüfekle saldırdığı bildirildi. İddiaya göre, aralarında alacak verecek meselesi olan toplamda 7-8 kişilik bir liste hazırlayan Doğan G., beşinci adrese gitmek üzereyken Adapazarı ilçesinde polis ekiplerince motosiklet ve olaylarda kullandığı pompalı tüfekle birlikte yakalandı. Üzerinden çok sayıda fişek çıkan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.