USD 34,24
EUR 37,63
ALTIN 2.921,56
BIST100 9.109

Maltepe'de Mantıcıların Silahlı Kavgası: 3 Yaralı

İzmir’den Maltepe'ye gelen bir grup mantıcı, rakiplerine silahlı saldırıda bulundu. Olayda 3 kişi yaralandı. Yaralıların durumu iyi, saldırganlar ise kaçtı.

Maltepe'de Mantıcıların Silahlı Kavgası: 3 Yaralı
05 Ekim 2024 | 20:02
Son Güncelleme:

İstanbul'un Maltepe ilçesine bağlı Zümrütevler Mahallesi Seher Sokak'ta, İzmir'deki bir mantı imalathanesinin sahipleri, henüz bilinmeyen bir nedenle Maltepe’deki bir mantıcı atölyesine silahlı saldırı düzenledi.

İddialara göre, Tarım Bakanlığı'nın denetimlerinde ifşa olan bir mantı imalathanesinin müşterileri, başka bir İstanbul imalathanesinden mantı sipariş etmeye başladı. İzmir'deki firma sahipleri, bu durumu öğrendikten sonra Maltepe'ye gelerek rakiplerine saldırdı.

Saldırı sırasında iş yeri sahibi Sinan Balkaya ve iki oğlu, bacaklarından yaralandı. Saldırganlar olay yerinden geldikleri araçla kaçtı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı; durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan silahlı saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bir iş yeri çalışanı, "Tarım Bakanlığı'nın ifşa ettiği firmanın müşterileri bizden mantı istedi, olay buradan çıktı" derken, başka bir çalışan ise "Durumları iyi, ama saldırganların yakalandıklarını bilmiyoruz" şeklinde bilgi verdi. Polisin olaya ilişkin soruşturması devam ediyor.