USD 34,29
EUR 37,20
ALTIN 2.980,23
BIST100 9.048

Kylian Mbappe Hakkında İsveç'te Tecavüz Soruşturması Başlatıldı

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, İsveç'te bir tecavüz soruşturmasıyla gündeme geldi. Sakatlığı nedeniyle milli takıma alınmayan Mbappe'nin adı, Stockholm'de yaşanan bir cinsel saldırı olayıyla anılıyor.

Kylian Mbappe Hakkında İsveç'te Tecavüz Soruşturması Başlatıldı
15 Ekim 2024 | 18:55
Son Güncelleme:

Fransız futbolcu Kylian Mbappe'nin adı, İsveç'in başkenti Stockholm'de meydana gelen cinsel saldırı olayında geçiyor. İsveç basınında yer alan haberlere göre, Mbappe'nin adının karıştığı bir tecavüz soruşturması açıldı. Aftonbladet gazetesi, polisin perşembe günü gerçekleşen olayla ilgili olarak bir kişinin davacı, bir kişinin ise şüpheli olduğunu bildirdi.

Olayın, Mbappe'nin kaldığı otelde gerçekleştiği ve ilgili belgelerde yer aldığı belirtildi. Kadının, olayı geçtiğimiz Cumartesi günü bildirdiği ve polis tarafından hemen soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Polis, pazartesi günü Mbappe ve arkadaşlarının kaldıkları otelde incelemelerde bulundu. Soruşturmayı yürüten savcı, davanın detayları hakkında yorum yapmak istemediğini belirtirken, davacının avukatı da benzer bir açıklama yaptı.

Fransız medyasının konuyla ilgili haber yapmasının ardından Mbappe, resmi X hesabından "Yalan haber" ifadesiyle duruma tepki gösterdi. Stockholm emniyetinin, Kylian Mbappe'nin adının karıştığı soruşturmayla ilgili olarak kısa süre içinde açıklama yapması bekleniyor.