USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

Konya'nın "Tavuklara Fısıldayan Adamı" Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Konya’da restoran işletmeciliği yapan Nafiz Temel, tavuklarla ilgili eğlenceli videoları sayesinde sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine ulaştı. "Tavuklara fısıldayan adam" olarak bilinen Temel, tavuk sevgisiyle tanınırken, çektiği videoları milyonlarca kez izlendi.

13 Ekim 2024 | 11:30
Son Güncelleme:
Konya'nın "Tavuklara Fısıldayan Adamı" Sosyal Medyada Fenomen Oldu - Sayfa 1

Dededen Toruna Gelen Meslek Aşkı

Konya’da 15 yıldır lokanta işleten Nafiz Temel, baba ve dedesinden devraldığı aşçılık mesleğine çocuk yaşta başlamış. Düğünlerde pilav hazırlayarak büyüyen Temel, tavuklara olan ilgisini eğlenceli içeriklerle sosyal medyada da yansıtarak dikkat çekiyor. 

Konya'nın "Tavuklara Fısıldayan Adamı" Sosyal Medyada Fenomen Oldu - Sayfa 2

Videolarında tavuklarıyla vakit geçiren Temel, bu tutkusuyla şehirde "tavuklara fısıldayan adam" olarak anılmaya başlanmış.

Konya'nın "Tavuklara Fısıldayan Adamı" Sosyal Medyada Fenomen Oldu - Sayfa 3

Videolar Milyonlara Ulaştı

Temel’in paylaşımları, özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor. En çok izlenen videosunda, arabasında tavuğuyla beraber gezinti yaparken çektiği eğlenceli anları paylaşmış ve bu video bir hafta içinde 10 milyon izlenmeye ulaşmış. 

Konya'nın "Tavuklara Fısıldayan Adamı" Sosyal Medyada Fenomen Oldu - Sayfa 4

Nafiz Temel, “Sosyal medyada yaptığım paylaşımlar işlerimizi artırdı. Çocuklar beni tanıyıp fotoğraf çektirmek istiyorlar,” diyerek sosyal medya sayesinde işletmesinin de büyük fayda gördüğünü ifade ediyor.