USD 38,01
EUR 40,80
ALTIN 3.689,43
BIST100 9.650

Konya'da Şüpheli Çanta Paniği: Fünye İle Patlatıldı

Konya’nın en işlek caddelerinden Ankara Caddesi’nde unutulan çanta paniğe neden oldu. Bomba imha ekiplerinin kontrollü şekilde patlattığı çantadan kişisel eşyalar çıktı.

23 Mart 2025 | 20:38
Son Güncelleme:
Konya'da Şüpheli Çanta Paniği: Fünye İle Patlatıldı - Sayfa 1

Konya'da yoğun araç ve yaya trafiğinin bulunduğu Ankara Caddesi'nde unutulan bir çanta paniğe yol açtı. Olay, saat 17.00 sıralarında Karatay Medresesi karşısındaki bankta meydana geldi.

Konya'da Şüpheli Çanta Paniği: Fünye İle Patlatıldı - Sayfa 2

Edinilen bilgilere göre, bankta bırakılan siyah çantayı fark eden vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi.

Konya'da Şüpheli Çanta Paniği: Fünye İle Patlatıldı - Sayfa 3

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Güvenlik önlemleri kapsamında Ankara Caddesi araç trafiğine ve yaya geçişine kapatıldı. 

Konya'da Şüpheli Çanta Paniği: Fünye İle Patlatıldı - Sayfa 4

Bomba imha uzmanı özel kıyafetini giyerek çantayı inceledi ve fünye ile kontrollü şekilde patlattı. Patlama sonrası yapılan incelemede çantanın içinden kişisel eşyalar çıktığı belirlendi.

Yorum yapmak için tıklayınız
Close menu