USD 34,21
EUR 37,53
ALTIN 2.874,03
BIST100 9.107

Komşuda Kabusa Dönen İntikam Planı! Darp, Cinsel Saldırı ve Yağma Suçlarından Sanıklara Ceza Yağdı

Kocaeli'de arkadaşının eşine cinsel içerikli mesajlar attığını fark eden bir adam, komşusuyla iş birliği yaparak dehşet dolu bir intikam planı hazırladı. Darp, cinsel saldırı ve yağma suçlarından 3 sanığa toplam 92 yıl 5 ay 29 gün hapis cezası verildi.

09 Ekim 2024 | 11:12
Son Güncelleme:
Komşuda Kabusa Dönen İntikam Planı! Darp, Cinsel Saldırı ve Yağma Suçlarından Sanıklara Ceza Yağdı - Sayfa 1

Cinsel İçerikli Mesajların Ardından İntikam Planı Başladı

İddiaya göre H.Z., arkadaşı M.Y.'nin eşi F.Z.’ye cinsel içerikli mesajlar attığını fark edince öfkelendi. Bu durumu hazmedemeyen H.Z., komşusu Ü.Y. ile birlikte M.Y.’den intikam almak için bir plan yaptı. H.Z., eşinin telefonundan M.Y.’ye mesaj atarak onu evine çağırdı ve kendisi ile komşusu Ü.Y. yatak odasına gizlendi. M.Y. odaya geçtiği sırada H.Z. ve Ü.Y. ortaya çıkarak onu darp edip cinsel eylemde bulundu. H.Z., bu anları gizlice kayda aldı.

Komşuda Kabusa Dönen İntikam Planı! Darp, Cinsel Saldırı ve Yağma Suçlarından Sanıklara Ceza Yağdı - Sayfa 2

Ziynet Eşyalarını Aldı ve Otomobili Eşinin Üzerine Devrettirdi

Daha sonra H.Z., M.Y.'nin eşi ile iletişime geçerek M.Y.’nin tefecilere borcu olduğunu ve borçları ödeyebilmek için paraya ihtiyacı olduğunu belirtti. Bu bahane ile M.Y.'nin eşinden 21 bin TL değerinde ziynet eşyası aldı. Ayrıca M.Y.'nin otomobilini de F.Z.’nin üzerine devrettirdi.

Komşuda Kabusa Dönen İntikam Planı! Darp, Cinsel Saldırı ve Yağma Suçlarından Sanıklara Ceza Yağdı - Sayfa 3

Yaşananların ardından M.Y., polise giderek H.Z.’den şikayetçi oldu ve olayın incelemesi başlatıldı. Şikayet üzerine H.Z., eşi F.Z. ve komşusu Ü.Y. gözaltına alındı. H.Z. tutuklanırken, F.Z. ve Ü.Y. ise serbest bırakıldı.

Komşuda Kabusa Dönen İntikam Planı! Darp, Cinsel Saldırı ve Yağma Suçlarından Sanıklara Ceza Yağdı - Sayfa 4

Sanıklar Mahkemede Savunma Yaptı: "Pişmanım"

Davanın duruşması Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Sanık H.Z., yaptıkları için pişman olduğunu belirterek, "Alacağım cezaya razıyım," dedi. Suçlamaları kabul etmeyen Ü.Y. ise M.Y.'ye zarar vermediğini, H.Z.’nin isteği üzerine video çektiğini iddia etti.