USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

Kocaeli’den Lise Öğrencileri SUBÜ’yü Tanıdı

SUBÜ, Kocaeli İzmit Özel Adım Teknokent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden gelen 55 lise öğrencisini ağırlayarak, üniversiteyi tanıttı ve eğitim imkanları hakkında bilgi verdi. Öğrenciler çeşitli birimleri gezip, üniversitede yapılan çalışmaları ve eğitim ortamlarını yakından tanıma fırsatı buldular.

21 Ekim 2024 | 15:42
Son Güncelleme:
Kocaeli’den Lise Öğrencileri SUBÜ’yü Tanıdı - Sayfa 1

SUBÜ'de Tanıtım Sunumu ve Birim Gezisi

SUBÜ, YKS’ye hazırlanan Kocaeli İzmit Özel Adım Teknokent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden gelen 9. ve 10. sınıf öğrencilerini ağırladı. Araştırma Görevlileri Furkan Menevşeoğlu ve Kadir Yasin Sunca, öğrencilere Rektörlük Konferans Salonu'nda üniversitenin genel tanıtımını yaptı.

Kocaeli’den Lise Öğrencileri SUBÜ’yü Tanıdı - Sayfa 2

Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Çalışmaları

Öğrenciler, Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde Dr. Öğretim Üyesi Cem Özkurt'tan merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kocaeli’den Lise Öğrencileri SUBÜ’yü Tanıdı - Sayfa 3

Stüdyo ve Teknoloji Tanıtımları

SUBÜ Stüdyoları’nda yer alan ‘Greenbox Stüdyo’, ‘Ders Stüdyoları’ ve ‘Ses Stüdyosu’ Öğretim Görevlisi Emre Eroğlu ve Bilgisayar Teknikeri Ahmet Enes Gemalmaz tarafından tanıtıldı. 

Kocaeli’den Lise Öğrencileri SUBÜ’yü Tanıdı - Sayfa 4

Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü de ziyaret edilen birimler arasında yer aldı. Öğrenciler, her bir birimde üniversiteyle ilgili sorularını sorma fırsatı buldu.