USD 34,01
EUR 37,85
ALTIN 2.820,33
BIST100 9.577

Kırıkkale'de Devrilen Motosikletin Sürücüsü Tek Ayakkabıyla Kaçtı

Kırıkkale'de kontrolden çıkan motosiklet devrilerek metrelerce sürüklendi. Kazanın ardından motosikletin sürücüsü yaralı halde tek ayakkabıyla olay yerinden kaçtı. Kazaya karışan otomobildeki iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kırıkkale'de Devrilen Motosikletin Sürücüsü Tek Ayakkabıyla Kaçtı
03 Eylül 2024 | 00:21
Son Güncelleme:

Kırıkkale-Ankara D200 kara yolunda meydana gelen kazada, henüz kimliği belirlenemeyen bir motosiklet sürücüsü, kontrolünü kaybederek devrildi ve metrelerce sürüklendi. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü, yaralı olmasına rağmen olay yerinden tek ayakkabısıyla kaçtı. Yol kenarında bulunan ayakkabı ve kaskın, kaçan sürücüye ait olduğu düşünülüyor.

Motosiklet Sürücüsü Kazadan Sonra Kaçtı

Olay yerine yakın Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Dinlenme Tesisleri civarında gerçekleşen kazada, motosiklet kullanılmaz hale geldi. Aynı kazada, İ.Y. yönetimindeki otomobil de devrilen motosiklete çarptı. Bu çarpışmada, otomobil sürücüsü İ.Y. ve yanındaki yolcu yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Trafik ekipleri, kazanın meydana geldiği alanda güvenlik önlemleri alarak trafiği tek şeritten kontrollü bir şekilde devam ettirdi. Kazaya karışan araçlar, incelemenin ardından çekiciyle otoparka götürüldü. Ekipler, olay yerinden kaçan motosiklet sürücüsünü bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.