USD 34,23
EUR 37,66
ALTIN 2.920,47
BIST100 9.109

Kerem Aktürkoğlu’ndan Fenerbahçe'ye Dikkat Çeken Mesaj! Galatasaray'ın RFS Maçını Yorumladı

Galatasaray’dan 12 milyon Euro’ya Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, yeni takımında fırtına gibi esmeye devam ediyor. Yaptığı sosyal medya açıklamalarıyla dikkat çeken futbolcu, Galatasaray’ın Rigas maçı ve Fenerbahçe hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Kerem’in flaş açıklamaları…

05 Ekim 2024 | 12:43
Son Güncelleme:
Kerem Aktürkoğlu’ndan Fenerbahçe'ye Dikkat Çeken Mesaj! Galatasaray'ın RFS Maçını Yorumladı - Sayfa 1

Aktürkoğlu, Galatasaray’ın Rigas karşısındaki inişli çıkışlı performansını değerlendirerek, “Ben de sizler gibi Galatasaray taraftarıyım. 

Kerem Aktürkoğlu’ndan Fenerbahçe'ye Dikkat Çeken Mesaj! Galatasaray'ın RFS Maçını Yorumladı - Sayfa 2

İnişler çıkışlar olabiliyor, Galatasaray bu süreçleri hızlı atlatan güçlü bir takımdır.” dedi. Galatasaray’ın her zaman toparlanabileceğine olan inancını dile getirdi.

Kerem Aktürkoğlu’ndan Fenerbahçe'ye Dikkat Çeken Mesaj! Galatasaray'ın RFS Maçını Yorumladı - Sayfa 3

Icardi İle İlgili Konuştu

Icardi’nin veda mesajı paylaşmaması hakkında sorulan soruya Aktürkoğlu, "Icardi ile aramızda bir sorun yok. İnsanlar özel hayatını sosyal medyada yaşamak zorunda değil. Onu seviyorum, o da beni seviyor." dedi ve Icardi ile görüşmeye devam ettiklerini belirtti.

Kerem Aktürkoğlu’ndan Fenerbahçe'ye Dikkat Çeken Mesaj! Galatasaray'ın RFS Maçını Yorumladı - Sayfa 4

Fenerbahçe İçin Flaş Mesaj

Aktürkoğlu, Fenerbahçe hakkında ise şu çarpıcı sözleri söyledi: "Fenerbahçeli yakın arkadaşlarım var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol, onların yanlış yolda olduğunu düşünüyorum. Belki bir gün farkına varırlar."