USD 34,27
EUR 37,05
ALTIN 2.992,86
BIST100 8.715

Kerem Aktürkoğlu Benfica'da İlk Maçında Göz Kamaştırdı! Tribünler Ayakta Alkışladı

Portekiz Ligi'nde Benfica'nın Santa Clara'yı 4-1 mağlup ettiği maçta, Kerem Aktürkoğlu sahne aldı. İlk maçında gol atan Kerem, Benfica tribünlerinden büyük alkış topladı. Portekiz basını ve teknik direktör Bruno Lage, Kerem'in performansını övgülerle değerlendirdi.

15 Eylül 2024 | 11:42
Son Güncelleme:
Kerem Aktürkoğlu Benfica'da İlk Maçında Göz Kamaştırdı! Tribünler Ayakta Alkışladı - Sayfa 1

Benfica'nın Santa Clara karşısında aldığı 4-1'lik galibiyette, Kerem Aktürkoğlu takımının ilk golünü atarak sahneye çıktı. 27. dakikada zor bir vuruşla topu ağlara gönderen milli oyuncu, taraftarların sevgilisi haline geldi.

Kerem Aktürkoğlu Benfica'da İlk Maçında Göz Kamaştırdı! Tribünler Ayakta Alkışladı - Sayfa 2

Kerem, 73. dakikada oyundan çıkarken Benfica tribünleri tarafından ayakta alkışlandı. Portekiz basını, Kerem'in performansını övgülerle dolu yorumlarla değerlendirdi. Özellikle "Türk Hava Yolları Bağlantısı" ve "Türk Büyüsü" ifadeleriyle oyuncunun etkileyici performansı vurgulandı.

Kerem Aktürkoğlu Benfica'da İlk Maçında Göz Kamaştırdı! Tribünler Ayakta Alkışladı - Sayfa 3

Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, maçın ardından Kerem'in performansını değerlendirerek, "Kerem'i transfer eden yöneticilerimizi tebrik ediyorum. O, agresif kanat oyuncularını seven bir oyuncu." ifadelerini kullandı. Lage, Kerem'in hem merkezde hem de kanatta etkili olduğunu belirtti.

Kerem Aktürkoğlu Benfica'da İlk Maçında Göz Kamaştırdı! Tribünler Ayakta Alkışladı - Sayfa 4

Maçın ardından Instagram'da duygularını paylaşan Kerem, "Büyülü başlangıç! Benfica ile ilk maçım öncesinde beni bu kadar rahat hissettirdikleri için taraftarlarımıza ve kulüpteki herkese teşekkürler!" ifadeleriyle mutluluğunu dile getirdi.