USD 33,99
EUR 37,83
ALTIN 2.821,03
BIST100 9.577

Kayseri'de Çıkan Yangında 3 Dükkan Küle Döndü

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, mobilya imalatı yapan bir sitede çıkan yangında 3 dükkan kullanılmaz hale geldi. Yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saat süren çalışmasıyla kontrol altına alındı.

Kayseri'de Çıkan Yangında 3 Dükkan Küle Döndü
03 Eylül 2024 | 00:01
Son Güncelleme:

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Anbar Mahallesi Ağaç İşleri Sitesi'nde büyük bir yangın meydana geldi. 40. Cadde'de bahçe mobilyaları imalatı yapan bir işletmenin üst katında henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek yanındaki 2 imalathaneye daha sıçradı.

Yangın 2 Saatte Kontrol Altına Alındı

Yangının hızla yayılması üzerine olay yerine Kayseri Organize Sanayi ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri de yangına müdahaleye destek olmak üzere bölgede hazır bulundu. Ekiplerin yoğun çabaları sonucunda yangın, yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.

3 Dükkan Kullanılamaz Hale Geldi

Yangın sonucunda 3 dükkan büyük zarar gördü ve kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni ise yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.