USD 34,25
EUR 37,65
ALTIN 2.914,42
BIST100 9.032
Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler! - Sayfa 3

"Odaya Girince Hemen Bilgisayarını Kapatıyordu"

Baba A.Ç., oğlunun geçmişine dair önemli bilgiler vererek ifadesine başladı: “Bir oğlum bir kızım var, kayınpederimin evinde yaşıyoruz. Pandemiden önce lise 3'te okurken, öğretmen Semih'in bir arkadaşını göstererek 'Ondan uzak dursun,' dedi. Semih’e aldığım bilgisayarla evde devamlı vakit geçiriyordu. Odasına ben, annesi ya da ablası girdiğinde bilgisayarını hemen kapatıyordu. 

Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler! - Sayfa 4

Bilgisayar şifreliydi; kimlerle iletişimde olduğunu göremedik. Sonra okumak istemediğini söyledi. Nedenini sorduğumda, ‘Bana okuyup büyük adam olacağım da ne olacak?’ diyordu. Liseyi dışarıdan bitirdi,” şeklinde konuştu.

Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler! - Sayfa 5

"Oğlun Kızımın Beynini Yıkıyor, Beraber İntihar Edecekler"

A.Ç., oğlunun İkbal Uzuner ile olan ilişkisine dair çarpıcı bir olayı anlattı: “1 Mart 2022 günü, İkbal Uzuner'in annesi eşimi arayarak, 'Senin oğlun benim kızımın beynini yıkamış, beraber intihar edecekler,' dedi. 

Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler! - Sayfa 6

Aynı gün akşam, Semih’in kendisini sol göğüs bölgesinden bıçaklayarak intihara teşebbüs ettiğini öğrendik. Çocuk Şube’ye ifade verdik. Sonrasında psikolojik tedavi için Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi'nde üç hafta yatışı oldu.”