USD 34,27
EUR 37,68
ALTIN 2.920,55
BIST100 9.044
Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler! - Sayfa 10

Üzerine gitmedik. İntihar girişiminden sonra İkbal Uzuner’den ayrıldı, ancak bir yıl sonra sınıf arkadaşı Ayşenur Halil ile görüşmeye başladı. Pazartesi günleri evimize gelip 12.00-17.00 arası vakit geçiriyorlardı.”

Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler! - Sayfa 11

Olay Günü: “Ayşenur Evde, Sakın Gelmeyesin Baba”

Baba, olay gününü şu sözlerle aktardı: “Olay günü, 4 Ekim Cuma, sabah 05.30’da uyandım ve işe gittim. 10.44’te oğlumu arayıp ‘Geç geleceğim’ dedim. O da, ‘Ayşenur evde, sakın gelmeyesin baba,’ dedi. Eşim, ‘Polisler evde, hemen gel,’ diyince öğrendim.”

Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler! - Sayfa 12

"Gökyüzünde Ne Görüyorsun?"

Baba, oğlunun psikolojik durumuna dair ilginç bir anısını da paylaştı: “2023 kışında Semih'in odasına girdim, pencereyi kapatmaya çalıştım. ‘Kapatma, bak bakalım gökyüzünde ne görüyorsun,’ dedi. ‘Bir şey göremiyorum’ dedim. O ise, ‘Sen benim gördüğümü göremiyorsun,’ dedi.”

Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler! - Sayfa 13

“Ben O Kadar Uzun Yaşamayacağım, O Günleri Görmem”

Semih'in sık sık yaşama karşı olumsuz duygularını ifade ettiğini anlatan baba, “Bir gün, ‘Baba, gideceğimiz yerde mutlu olacağımı bilsen üzülür müsün?’ dedi. Kendisine Rabbimiz’in canı aldığını, intiharın günah olduğunu söyledim, ancak ‘Beni anlamazsın,’ diyerek cevap verdi,” şeklinde konuştu.