USD 33,99
EUR 37,83
ALTIN 2.820,39
BIST100 9.577

KATIKSIZ HAİNLER

Selahaddin ALBAYRAK

Selahaddin ALBAYRAK

04 Ağustos 2024 | 11:22

“Bir gece Ansızın İsrail geldi” diyerek. İsrail’in Haniye’yi öldürmesini büyük bir başarı hikayesi gibi görüp, anlatmakla kalmıyorlar. Cumhurbaşkanımıza ve milletimize de “Fazla konuşmayın bir gece ansızın onlar gelir, siz gidemezsiniz, biz onlar ile gurur duyuyoruz, sizinle değil. Bak ta ABD’den uçak gemilerimiz ve uçaklarımız geldi, yiyorsa al takkelilerini saldırsana” imasıyla da göz dağı veriyorlar.

Kardeşlerim bunları söyleyen ana muhalefetin medyası, yazarı, çizeri, sanatçısı. Onlardan “İlyas Salman” adlı yıllarca filmini izlediğiniz Sabetayis ve Semitik müsvedde, katıldığı bir programda diyor ki “İsrail burayı çok iyi yönetiyor Ben İsrail saçlı herkesin önünde eğilirim. Ömer’in, Osman’ın önünde eğilmem.” Siyasetçileri “Cem Toker” de İsrail’in işlediği cinayetleri meşrulaştırarak “İsrail'e kafa tutan Arap liderler yaratanlarıyla buluştu, hepsinin icabına bakıldı. Sizde İsrail’e kafa tutarsanız sizin de icabınıza bakılır." Diyerek Filistinli liderler ile alay edip Cumhurbaşkanımıza göz dağı veriyor.

Alayı Habis bir ur gibi ülkemizi sarmış, buldukları her fırsatta sadece Arap liderleri değil liderimizi de aşağılıyor tehdit ediyor. Milletimiz ve Savunma Sanayiimizle dalga geçiyorlar. Hem de ülkemizde yaşayarak. Cesaretlerini İsrail AB ve ABD’den alan bu soytarılara bir ders vermek gerekmez mi? Kavala nasıl hapiste ise bunları da aynı deliğe sokup Karabağ’da, Libya’da, Cudi’de, Gabar’da, Edbil’de Suriye’de vb. dünyanın dört bir yanında ki operasyonlarımızı izletmek gerekiyor. Elinki mi yaman bizimki mi görsünler ki bir daha böyle aşağılık cümleler kurmasınlar. ALLAH cümlesini de cümlemizi de şerlerinden muhafaza eylesin.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar