USD 34,15
EUR 38,26
ALTIN 2.928,93
BIST100 9.734
Kate Middleton Kemoterapiyi Tamamladı: Ailesiyle Birlikte Paylaştığı Duygusal Video Herkesi Ağlattı - Sayfa 2

Dün sosyal medya üzerinden paylaşılan bir video ile Kate Middleton, kemoterapi tedavisinin tamamlandığını duyurdu. Videoda, eşi William ve çocuklarıyla birlikte keyifli anlar yaşayan Prenses, iyileşme sürecinin zorluklarına rağmen umut dolu mesajlar verdi.

Kate Middleton Kemoterapiyi Tamamladı: Ailesiyle Birlikte Paylaştığı Duygusal Video Herkesi Ağlattı - Sayfa 3

Videoda Kate, eşi Prens William ve çocukları George, Charlotte ve Louis ile birlikte bir ormanda vakit geçirirken görülüyor. Samimi ve doğal görüntülerde, William ile el ele tutuşan ve çocuklarıyla oyun oynayan Prenses, kemoterapi sürecinin ardından hayata daha sıkı sarıldığını ifade etti.

Kate Middleton Kemoterapiyi Tamamladı: Ailesiyle Birlikte Paylaştığı Duygusal Video Herkesi Ağlattı - Sayfa 4

"Son dokuz ay, ailemiz için inanılmaz derecede zordu," diyerek kanserle mücadelesinin kendisine hayata farklı bir bakış açısı kazandırdığını söyledi.

Kate Middleton Kemoterapiyi Tamamladı: Ailesiyle Birlikte Paylaştığı Duygusal Video Herkesi Ağlattı - Sayfa 5

Kate Middleton, açıklamasında kendisi gibi kanserle mücadele eden kişilere de cesaret verici sözler söyledi: "El ele, yan yana kalacağım. Her karanlığın içinden bir ışık yükselir, bu yüzden bu ışığın parlamasına izin verin." Prenses, hastalık sürecinde kendisine gösterilen desteğe teşekkür ederek, gelecekte kamusal görevlerine dönmek istediğini de belirtti.