USD 33,98
EUR 37,67
ALTIN 2.728,39
BIST100 9.771

Kalpler Bir, Bayram Bir!

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Işıksu'nun mesajında, bayramın huzur ve sevgi dolu atmosferinin her bir yürekte umut olması temennisi dile getirildi.

Kalpler Bir, Bayram Bir!
14 Haziran 2024 | 10:07
Son Güncelleme:

Başkan Işıksu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bayramın getirdiği huzur ve sevgi, her bir yürekte umut olsun. Birlik ve beraberliğimizin daim olduğu, sevdiklerimizle dolu dolu geçireceğimiz nice bayramlara. Kurban Bayramımız mübarek olsun."

Vatandaşların bayramı en güzel şekilde geçirmeleri için belediye hizmetlerinde hiçbir aksama yaşanmayacağını belirten Başkan Işıksu, belediye çalışanlarının bayram tatili süresince de nöbet görevlerini sürdüreceğini dile getirdi.

Başkan Işıksu ayrıca, "Bayramlarımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı özel günlerdir. Bu bayramda da birbirimize daha sıkı kenetlenerek, sevdiklerimizle dolu dolu bir bayram geçirelim. Kurban Bayramı'mızın tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hayırlı bayramlar” dedi.

Başkan Işıksu, İsrail'in Filistin'deki zulmüne de dikkat çekerek, "Bayramlarımızı kutlarken Filistin'de yaşanan soykırımı ve zulmü de unutmamalıyız. İsrail'in Filistin halkına uyguladığı baskı ve şiddet kabul edilemez. Filistin'deki kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Bu mübarek bayram günlerinde dualarımız Filistinli kardeşlerimizle. Tüm İslam aleminin barış, huzur ve adalet içinde yaşamasını duasıyla" ifadelerini kullandı.