USD 34,24
EUR 37,63
ALTIN 2.921,56
BIST100 9.109

Kafa Travması Şüphesiyle Hastaneye Gitmek Yerine Önce Duş Aldı

TFF 2. Lig'de Belediye Derincespor ile Erbaaspor arasında oynanan maçta kafa travması geçiren oyuncu, hastaneye gitmek için dakikalarca duş almayı bekledi. Acil müdahale ekibi, oyuncunun uzun süre beklemesi nedeniyle tepki gösterdi.

05 Ekim 2024 | 21:45
Son Güncelleme:
Kafa Travması Şüphesiyle Hastaneye Gitmek Yerine Önce Duş Aldı - Sayfa 1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Belediye Derincespor ile Erbaaspor arasında gerçekleşen karşılaşmada, konuk ekip Erbaaspor'un oyuncusu Berk Akgönül, maçın 84. dakikasında kafa travması şüphesiyle oyundan çıkarıldı. Bu sırada kulüp doktoru, oyuncunun başını tutarak yere yattığını görünce hemen değişiklik işareti yaptı.

Kafa Travması Şüphesiyle Hastaneye Gitmek Yerine Önce Duş Aldı - Sayfa 2

İlk müdahalenin ardından Berk Akgönül sedye ile kenara alındı ve ambulansa götürüldü. Ancak acil yardım ekibinin hastaneye gitme talebini, kendisini iyi hissettiğini belirterek reddetti. Karşılaşmanın sonunda Berk Akgönül, 90. dakikada oyundan çıkarıldı ve yerine Enes Şanlı girdi. Ev sahibi takımın beraberlik golü atmasıyla birlikte gerginlik arttı ve oyuncular arasında kısa süreli tartışmalar yaşandı.

Kafa Travması Şüphesiyle Hastaneye Gitmek Yerine Önce Duş Aldı - Sayfa 3

Bu esnada Erbaaspor'un altıncı oyuncu değişikliği yapması, ev sahibi takımın kulübesinde tepkiyle karşılandı. Maç sona erdikten sonra Berk Akgönül'de baş dönmesi yaşandığı belirtilerek yeniden ambulans çağrıldı. Ancak oyuncunun dakikalarca duş almasını bekleyen acil yardım ekibi, bu duruma tepki gösterdi.

Kafa Travması Şüphesiyle Hastaneye Gitmek Yerine Önce Duş Aldı - Sayfa 4

Sakatlanan oyuncu, saat 17.40’ta sahada sakatlandı, ancak 18.30’da duşunu aldıktan sonra ambulansa bindi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Berk Akgönül'ün tetkiklerinde herhangi bir sorun olmadığı belirlendi ve taburcu edildi.