USD 34,22
EUR 37,83
ALTIN 2.926,16
BIST100 9.110
Jon Snow'un Aile Ağacı: Kökenleri ve Soyu Açıklandı - Sayfa 33

Jon Snow, Lyanna Stark’ın oğlu olarak İlk İnsanların kanını damarlarında taşıyor. Kuzey'deki birçok kişi bu soyla övünse de, Jon’un durumu tamamen farklı. Çoğu Kuzeyli, İlk İnsanların soyundan geldiklerini bir gurur kaynağı olarak kullanır, geleneklerine ve dinlerine bağlı kalırlar.

Jon Snow'un Aile Ağacı: Kökenleri ve Soyu Açıklandı - Sayfa 34

ncak geçmiş hakkında daha fazla bilgi sahibi olanlar, İlk İnsanların kanına sahip olmanın daha yüksek sırlarla bağlantı kurma şansını da artırdığını bilirler. Başka bir deyişle, Jon, Ormanın Çocukları'nda ilk görülen büyülü yeteneklere sahip olabilir.

Jon Snow'un Aile Ağacı: Kökenleri ve Soyu Açıklandı - Sayfa 35

Kitaplarda Jon, bu bağlantısını direwolf'u Ghost'un gözlerine girerek gösterir. Dizide Jon bunu yapmaz, bu da Jon'un diğer Stark ailesi üyeleri kadar Stark olduğunu göstermek için kaçırılmış bir fırsattı.

Jon Snow'un Aile Ağacı: Kökenleri ve Soyu Açıklandı - Sayfa 36

Jon, kitaplarda henüz greenseer (yeşil gören) yeteneklerini göstermemiş olsa da, dizideki Üç Gözlü Kuzgun’un bir Targaryen olması göz önüne alındığında, Jon’un da bu yeteneklere bir şekilde sahip olması mantıklıdır. Hatta ejderha rüyası potansiyeli nedeniyle Jon’un yeteneklerinin daha güçlü olması muhtemeldir.