USD 34,16
EUR 38,17
ALTIN 2.920,22
BIST100 9.777

Jon Snow'un Aile Ağacı: Kökenleri ve Soyu Açıklandı

Jon Snow, Ned Stark’ın ailesini kendi ailesi olarak kabul etti ve onlarla birlikte büyüdü. Stark çocukları tarafından çoğunlukla kabul edilen Jon, her ne kadar tam anlamıyla onların hayatlarına dahil olamasa da onları kardeşi olarak gördü. Gerçek soyunun ortaya çıkışı, Jon’un Starklarla olan bağlarını değiştirmedi; kardeşleri onu desteklemeye devam etti.

29 Eylül 2024 | 14:15
Son Güncelleme:
Jon Snow'un Aile Ağacı: Kökenleri ve Soyu Açıklandı - Sayfa 1

Jon Snow, Game of Thrones dizisinde baş kahraman olarak sunuldu ve son sezonun ona nasıl davrandığına rağmen, hala izlenmesi en ilgi çekici karakterlerden biri olmaya devam ediyor.

Jon Snow'un Aile Ağacı: Kökenleri ve Soyu Açıklandı - Sayfa 2

Onun şeref ve onur kodu, yaşadığı dünyanın gerçekleriyle sık sık çatışsa da, belki de Jon'un soyunu ve atalarını keşfetmek daha da ilginçtir.

Jon Snow'un Aile Ağacı: Kökenleri ve Soyu Açıklandı - Sayfa 3

Jon, Prens Rhaegar Targaryen ve Lyanna Stark'ın oğludur. Bu durum, onu yalnızca Westeros'un haklı kralı yapmaz, aynı zamanda iki ayrı büyülü soya da bağlar.

Jon Snow'un Aile Ağacı: Kökenleri ve Soyu Açıklandı - Sayfa 4

Bu Jon'un karakterinin Game of Thrones dizisinde çok fazla keşfedilmeyen bir yönü; neyse ki, diziden ve kitaplardan gelen yeterli bilgiyle Jon'un ailesindeki yeri hakkında daha net bir resim çizilebilir.