USD 34,24
EUR 37,53
ALTIN 2.872,95
BIST100 8.997

Joker 2 Warner Bros ve DC için Büyük Bir Finansal Felaket Olmaya Hazırlanıyor

Joker: Folie à Deux, gişede beklenenden çok daha kötü bir performans sergileyerek Warner Bros. ve DC Stüdyoları için finansal bir felakete dönüşüyor. Film, açılış hafta sonunda büyük düşüşler yaşarken, zarar etmemesi için 450 milyon dolara ulaşması gerektiği bildirildi.

09 Ekim 2024 | 15:10
Son Güncelleme:
Joker 2 Warner Bros ve DC için Büyük Bir Finansal Felaket Olmaya Hazırlanıyor - Sayfa 1

Joker Folie à Deux gişede kan kaybetmeye devam ediyor ve görünen o ki ne Warner Bros. ne de DC Stüdyoları işleri düzeltmek için meşhur yara bandını kullanamayacak. Yeni bir rapor, devam filminin gösterimi sona erdiğinde her iki stüdyo için de ciddi bir sorun yaşanacağını öngörüyor.

Joker 2 Warner Bros ve DC için Büyük Bir Finansal Felaket Olmaya Hazırlanıyor - Sayfa 2

Forbes'a göre, Folie à Deux'nün, Joker'in beklenen devam filminin son dönemdeki bazı önemli çizgi roman filmlerinden daha kötü bir performans sergilediği ezici bir açılış hafta sonunun ardından gişede çok ihtiyaç duyulan bir artışa ulaşması beklenmiyor.

Joker 2 Warner Bros ve DC için Büyük Bir Finansal Felaket Olmaya Hazırlanıyor - Sayfa 3

Devam filminin ortalamanın üzerinde haftalık düşüşler yaşaması ve dünya çapında öngörülen nihai gişe rakamının 250 milyon ila 275 milyon dolar arasında olması bekleniyor.

Joker 2 Warner Bros ve DC için Büyük Bir Finansal Felaket Olmaya Hazırlanıyor - Sayfa 4

Rapor edilen tahminlere göre filmin ikinci hafta sonu düşüşü %60 ila %70 arasında olacak. Raporlara göre, filmin zarar etmemesi için 450 milyon dolara ulaşması gerekiyor.