USD 37,98
EUR 41,16
ALTIN 3.768,01
BIST100 9.659

Jandarma’dan Uyuşturucuya Darbe: 2 Kişi Tutuklandı

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Sapanca ve Geyve ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyon sonucu biri Suriye uyruklu olmak üzere iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Video Player is loading.
Süre 0:00
Toplam Süre -:-
Yüklendi: 0%
Yayın Tipi CANLI
Kalan Süre -:-
 
1x
26 Mart 2025 | 10:54
Son Güncelleme:

Sakarya’da Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, “Uyuşturucu ile Mücadele” kapsamında yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda Sapanca ve Geyve ilçelerinde önemli bir operasyona imza attı. 24 Mart 2025 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, E.A. (E/39), A.S.A. (K/37) ve Suriye uyruklu E.N. isimli şahısların ikametgâhlarında Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesiyle arama yapıldı.

Yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili adli işlem başlatıldı.

Yüzlerce Gram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Gerçekleştirilen operasyonda, güvenlik güçleri şu maddelere ulaştı:

754 gram metamfetamin,
218 gram bonzai,
209 gram uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen toz,
1 adet sentetik hap.

Uyuşturucu maddelere el konulurken, zanlılar hakkında yasal süreç başlatıldı.

İki Kişi Tutuklandı, Biri Adli Kontrolle Serbest

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından şüphelilerden A.S.A. (K/37) adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, E.A. (E/39) ve Suriye uyruklu E.N. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Jandarmadan Vatandaşlara Teşekkür

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, vatandaşların ihbarlarının büyük önem taşıdığına dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi:

“İhbarları ile mücadeleye destek veren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, yapılan her ihbarı önemsediğimizi ve ciddiyetle araştırdığımızı hatırlatıyoruz.”

Uyuşturucu ile mücadelesini kararlılıkla sürdüren jandarma ekipleri, kamu güvenliğini tehdit eden unsurlara karşı operasyonların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Yorum yapmak için tıklayınız
Close menu