USD 34,08
EUR 38,05
ALTIN 2.832,97
BIST100 9.976

İzmir'de Sahipsiz Köpek Çocuğa Saldırdı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde sahipsiz bir köpeğin 6 yaşındaki çocuğa saldırması güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İzmir'de Sahipsiz Köpek Çocuğa Saldırdı
19 Eylül 2024 | 18:38
Son Güncelleme:

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 13 Eylül'de yaşanan olayda, sahipsiz bir köpek 6 yaşındaki Baran Levent'e saldırdı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen anlarda, Baran ve bir arkadaşının sokakta yürürken köpeği severken, bir anda köpeğin Baran'a saldırdığı görülüyor. O esnada çevrede bulunan bir kişi, Baran'ı köpeğin ağzından kurtararak kucağına alıyor.

Baran Levent, hastaneye kaldırılarak kafasına ve kulağına dikiş atıldı. Ayrıca yüzünde ve sırtında diş izleri bulundu. Anne Özge Levent, olay sonrası ambulans çağrıldığını ve oğlunun durumu hakkında bilgi verdi. Levent, köpeğin sahipsiz olduğunu ve belediyelerden yardım talep ettiklerini belirtti. Özge Levent, olayın ardından şikayetçi olamadığını ama en kısa sürede olacağını ifade etti.

Dede Cemal Levent ise, güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirtti. "O görüntüler adeta ciğerlerimizi söktü" diyen Cemal Levent, şikayetçi olacaklarını ve olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi.

Oğul Baran Levent, hayvanları sevdiğini ancak saldırı sonrası tüm hayvanlardan korktuğunu ifade etti. Köpeğin saldırısının ardından, çevredeki diğer sahipsiz köpeklerin de toplanmasını talep ettiklerini belirten anne Özge Levent, bu tür olayların başkalarının başına gelmemesi için yetkililerden yardım beklediklerini söyledi.