USD 34,09
EUR 38,07
ALTIN 2.833,31
BIST100 9.976

İzmir'de baba katliamı: Anne 3 evladını toprağa verdi!

İzmir'in Bornova ilçesinde babalarının öldürdüğü 3 çocuğun cenazeleri, Manisa'nın Salihli ilçesinde defnedildi. Acılı annenin sözleri yürekleri deldi: Hanginize yanayım Nira'yı ortalarına gömsünler o kardeşlerini korur…

İzmir'de baba katliamı: Anne 3 evladını toprağa verdi!
28 Ağustos 2024 | 17:39
Son Güncelleme:

İzmir'in Bornova ilçesinde babaları Vesim Şimşek tarafından öldürülen Ceylin, Cemre ve Nira Şimşek'in cenazeleri, anneleri Naciye Şimşek'in memleketi olan Manisa'nın Salihli ilçesine getirildi. Kardeşler için bugün öğlen Hz. Ömer Camii'nde cenaze namazı kılındı.

'HANGİ BİRİNİZE YANAYIM'
Cenaze çocukları Ceylin, Cemre ve Nira'nın tabutlarına sarılan Naciye Şimşek, Annem hangi birinize yanayım. Nira'yı ortalarına gömsünler o kardeşlerini de korur diyerek gözyaşı döktü.

'YAVRULARIMIZDAN NEYİN HELALLİĞİNİ ALACAĞIZ'
Cenazede konuşan Salihli Müftüsü Ali Çebi de 3 yavrumuzun hayatlarının bu şekilde sonlandırılmış olması çok üzücü. Bir kelime bulamıyorum.
Helallik sünnettir ama yavrularımızdan neyin helalliğini alacağız. 3 yavrumuzun cenazesini bir baba, bir dede yani gönül yarası olarak ayrı ayrı kıldıracağım dedi.
3 çocuğun cenazeleri ayrı ayrı kılınan namazın ardından bir süre omuzlarda taşınarak götürüldükleri Karaağaç Mezarlığı'nda gözyaşları içinde yan yana toprağa verildi.

Vesim Şimşek'in (45) ağabeyi Kasım Şimşek (66), "Vesim'in çocuklarıyla ilişkisi güzeldi, onları çok seviyordu. Eşini de seviyordu. Böyle bir şey yaşanacağını hiç ummazdık" dedi.
Uzaktan akrabası olan Mustafa Karataş (56) da Vesim Şimşek'e 2 ay önce kanser teşhisi konduğunu ve tedavi gördüğünü belirtti.