USD 34,27
EUR 37,50
ALTIN 2.928,22
BIST100 8.876

İş Makinesi Yüklü Tır Alev Alev Yandı

Ordu’nun Ünye ilçesinde iş makinesi yüklü bir tır, alevler içinde kaldı.

11 Ekim 2024 | 21:44
Son Güncelleme:
İş Makinesi Yüklü Tır Alev Alev Yandı - Sayfa 1

Yangın, Eskikızılcakese Mahallesi'nde meydana geldi. Tekkiraz Mahallesi’ne iş makinesi taşıyan tırdan bir anda alevler yükselmeye başladı. Tır sürücüsü, durumu fark eder etmez kendisini dışarı atarak tehlikeyi atlattı. Yangın, çevredekilerin haber vermesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

İş Makinesi Yüklü Tır Alev Alev Yandı - Sayfa 2

Yangın anı, mahalledeki diğer vatandaşların panik içerisinde yaşadığı anlar cep telefonlarıyla kaydedildi. Sürücü, alevlerin tırın üzerindeki kepçeye sıçramaması için çaba gösterirken, çevredeki vatandaşlar da yangına müdahale etmeye çalıştı. Aynı zamanda olası bir patlama tehlikesine karşı araçlarını bölgeden uzaklaştırdılar.

İş Makinesi Yüklü Tır Alev Alev Yandı - Sayfa 3

Olay yerine ulaşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kısa sürede kontrol altına aldı. Yangının büyümesi sonucu tır tamamen yandı, ancak iş makinesi sürücü ve çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

İş Makinesi Yüklü Tır Alev Alev Yandı - Sayfa 4

Yaklaşık bir saat süren söndürme çalışmalarının ardından, soğutma işlemleri de gerçekleştirildi. Yangın sonucunda tır kullanılmaz hale gelirken, iş makinesi zarar görmedi.