USD 34,08
EUR 38,05
ALTIN 2.833,14
BIST100 9.976
İlk ders zilini Yusuf Alemdar çaldı: “Daha güçlü bir Türkiye’nin anahtarı çocuklarımızdır” - Sayfa 3

Bir öğrencinin Türk Bayrağı'nı teslimiyle başlayan tören, dinleyenlerin yüreklerine dokunan şiir okumalarıyla devam etti.

İlk ders zilini Yusuf Alemdar çaldı: “Daha güçlü bir Türkiye’nin anahtarı çocuklarımızdır” - Sayfa 4

Heyecanıyla bekleyen öğrencilerin ilk ders zilini sahneye çıkan Başkan Alemdar ve protokol üyeleri çaldı.

İlk ders zilini Yusuf Alemdar çaldı: “Daha güçlü bir Türkiye’nin anahtarı çocuklarımızdır” - Sayfa 5

Öğrencilerle kucaklaşan, eğitim dönemi için başarı temennilerini ileten ve birlikte fotoğraflar çekilen Başkan Alemdar, gençlerin kendileri için her zaman "baş tacı” ve daha güçlü, büyük bir ülkenin anahtarı olduklarını söyledi.

İlk ders zilini Yusuf Alemdar çaldı: “Daha güçlü bir Türkiye’nin anahtarı çocuklarımızdır” - Sayfa 6

Alemdar, çocukların öğretmenleriyle kuracakları güçlü bağın başarıya dönüşerek Türkiye'yi geleceğe taşıyacağını ifade ederek, "Özellikle veli ve öğretmenlerimizin gayreti ve emeği geleceğimizin teminatı çocuklarımıza doğru bir yön verecektir. Dünya değişiyor ve gelişiyor. Ülkemiz başta olmak üzere, eğitime ayrılan pay da gittikçe artıyor. Biz de eğitim kalitesini artırmak, daha parlak gençler yetiştirmek için gayret edeceğiz. Her bir öğrencimiz başımızın tacıdır. Daha güçlü, büyük, dünyada hâkim bir Türkiye, daha gelişmiş bir Sakarya'nın anahtarı gençlerimizdir, çocuklarımızdır Böyle bir ülkede buluşmak istiyorsak çocuklarımıza, onların eğitimine ve hayatına değer vereceğiz, eğitimlerine en büyük hassasiyeti göstereceğiz. Yeni eğitim dönemi hayırlı olsun." dedi.