USD 34,27
EUR 37,50
ALTIN 2.928,22
BIST100 8.876
House of the Dragon'un Aegon'u Başka Bir Joffrey Değil - Daha Kötü - Sayfa 19

Bu onun kimliğini oluşturuyor ve Rhaenyra ile Siyah Takım'ı öldürmek anlamına gelse bile iyi bir kral olmaya yönlendiriyor. Bu noktada, Aegon bir kötü adam olmaktan çıkıyor ve kurtarıcı bir nitelik kazanıyor. House of the Dragon'dan Larys Strong'un Otto'yu El görevinden almak istemesinin nedeni de bu. İnsanların arkasında toplanabileceği bir lider ve kişilik kültü görüyor.

House of the Dragon'un Aegon'u Başka Bir Joffrey Değil - Daha Kötü - Sayfa 20

Viserys ona akıl hocalığı yapmamış olsa da, başarılı olabileceğinden şüphe duyanlara bunu göstermek için tutkulu ve kararlı. Aynı şekilde, insanların çekileceği güçlü bir sembol olabilir. Ölümcül olduğu ortaya çıkarsa, tehlikeli bir silah olan kendi adamı olmak istiyor.

House of the Dragon'un Aegon'u Başka Bir Joffrey Değil - Daha Kötü - Sayfa 21

Bu güçle Aegon kendi savaş seçimlerini yapabilir ya da ailesinin gösteriyi yönetmesine izin vermesini sağlayabilir. Bu, bilge olmayan Joffrey ile bir tezat oluşturuyor. Aegon'un geliştirilmeye ihtiyacı var ama o bir serseri ve sadece bir kukla değil, bu da Rhaenyra için kötü haber anlamına geliyor.

House of the Dragon'un Aegon'u Başka Bir Joffrey Değil - Daha Kötü - Sayfa 22

Oğlu Lucerys'in ölümünden sonra tahtı kendisi ve Jacaerys için istiyor. Ancak Aegon parlıyor ve doğuştan gelen hakkını korumaya çalışıyor, askerler, destek ve imaj açısından üstünlüğü elinde tutuyor. Üstüne üstlük, onu Joffrey'den bile daha tehlikeli kılabilecek güçlü bir nedeni var.