USD 33,92
EUR 37,59
ALTIN 2.725,50
BIST100 10.044

Hızlı ve Öfkeli Konusu Nedir? Hızlı ve Öfkeli Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

2001 yılında gösterime giren Hızlı ve Öfkeli filmi yönetmen koltuğunda Rob Cohen otururken filmin senaryosu da Gary Scott Thompson ve Erik Bergquist'a aittir. Hızlı ve Öfkeli konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli oyuncuları kimlerdir?

Hızlı ve Öfkeli Konusu Nedir? Hızlı ve Öfkeli Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
19 Ekim 2021 | 10:36
Son Güncelleme:

Hızlı ve Öfkeli serisinin başlangıç filmi olan Hızlı ve Öfkeli 1 izleyiciler tarafından ilgi görmeye devam ediyor. 2001 yılında vizyona giren film büyük ilgi uyandırmıştı.

HIZLI VE ÖFKELİ KONUSU

Dominic Toretto, Los Angeles sokaklarına karanlık çöktükten sonra sınır tanımadan otomobil yarışları yapan bir grubun lideridir. Polis, sokaklarda dehşet saçan Toretto'nun aynı zamanda hırsızlık yaptığından; yüksek değerdeki elektronik aletleri çaldığından da şüphe etmektedir. Polise göre Toretto'yu yakalamanın en iyi yolu; aşırı hız düşkünü çetenin içine bir dedektif yerleştirmek ve onları suçüstü yakalamaktır. Bunun için genç dedektif Brian O’Conner görevlendirilir. Brian Earl Spilner adıyla çeteye girer. Başta her şey umulduğu gibi gitmektedir. Ancak genç dedektif O’Conner, Dominic'in güzel ve çekici kız kardeşi Mia'ya aşık olunca işler değişir.

HIZLI VE ÖFKELİ OYUNCULARI

Paul Walker
Vin Diesel
Michelle Rodriguez
Jordana Brewster
Rick Yune
Chad Lindberg